Despre activitatea Promo Vision

Dragi colaboratori,

Stim cu totii ca in activitatea promoţională curenta se folosesc, pe scară largă termenii : ATL(above-the-line), BTL (below-the-line) şi TTL (Through-the-line). Semnificaţia acestora se regăseşte în istoria unei mari companii multinationale, cu ocazia unei şedinţe referitoarela strategia promoţională pentru perioada următoare, cel care conducea şedinţa a scris pe o tablă o serie de instrumente promoţionale pe care vroiau să le folosească în noua campanie promoţională. Pentru a împărţi sarcinile celor prezenţi a împărţit instrumentele promoţionale de pe tablă în două categorii printr-o linie. Ceea ce apărea deasupra liniei (above-the-line) erau tehnicile care utilizează mijloacele clasice de comunicare în masă, respectiv presa, televiziunea, radio, etc. Instrumentele promoţionale care se aflau sub linie (below-the-line) cuprindeau tehnici ce nu utilizează mediile de comunicare în masă, respectiv, promoţii, obiecte promotionale, comunicarea prin evenimente etc. Through-the-line semnifică toate mijlocele promoţionale utilizate în campaniile promoţionale.
 
Noi ne ocupam de formele de comunicare neconventionale care au capacitatea de a ajunge in mod direct la consumatorii finali ai produselor/serviciile oferite de compania dumneavoastra, cu alte cuvinte activitate BTL.
 
Promo Vision este o agentie de productie publicitara specializata in tiparirea materialelor publicitare, personalizarea unei vaste game de produse si obiecte promotionale clasice sau custom-made, import de materiale promotionale, si furnizarea unor sisteme de expunere simple indoor si outdoor. Promo Vision ofera obiecte promotionale personalizate: tricouri, sepci, pixuri, obiecte de birou, ceasuri, umbrele, genti, brichete, brelocuri, insigne, ecusoane, agende, calendare, cani, pahare etc ; materiale de signalistica interioara si exterioara: stickere, roll-upuri, bannere, litere volumetrice, inscriptionari vitrine; servicii de tipar offset si digital: flyere, volante, pliante, brosuri, foi cu antet, carti de vizita, mape de prezentare, wobblere, reviste,afise, postere, etichete, stickere etc.
 
Promo Vision SRL se adreseaza exclusiv persoanelor juridice si/sau persoanelor fizice autorizate. Promo Vision nu comercializeaza produse si servicii persoanelor fizice.
 
 

 

Umbra Articole sezon
Web design & Hosting: Blue Engineering