Serigrafie

Serigrafia reprezinta procedeul de inscriptionare plana prin separarea graficii de reprodus in planuri independente de culoare, folosind site serigrafice confectionate conform graficii computerizate.

Serigrafia ofera avantaje ce sunt imposibil de realizat cu alte medote de inscriptionare folosind cerneluri: prin serigrafie se pot obtine suprafete inscriptionate in relief, fosforescente, rezistente in timp atat la spalari repetate cat si la uzura, de dimensiuni considerate ca fiind mari. De asemenea cernelurile folosite se gasesc intr-o varietate de modele: cerneluri serigrafice rezistente la apa, gonflabile sau Plastex. Tehnica imprimarii prin serigrafiere a evoluat foarte mult, in prezent fiind posibila reproducerea atat a culorilor liniare cat si a elementelor in policromie. Exista posibilitatea ca sitele serigrafice sa fie pastrate la cerere, urmand a putea fi refolosite in cazul unei inscriptionari ulterioare.

Suprafete inscriptionate: textile, plastic, PVC, sticla, metal, aliaje neferoase, autocolante si altele.

Calculul pretului : pentru aceste servicii pretul este influentat de numarul de treceri executate, numarul de culori inscriptionate, suprafata, suport.

Exemple de materiale promotionale personalizate prin serigrafie :

                   

             * caruset serigrafie                                                * sita serigrafica                           * tricou personalizat prin serigrafie

Umbra Articole sezon
Web design & Hosting: Blue Engineering